Väsby simsällskap

Övrig simundervisning

Krokodilen yngre och äldre

Krokodilen yngre är en nybörjargrupp för barn från 8 år. Krokodilen äldre är nybörjargrupp för barn från 12 år och äldre. Det behövs inga speciella förkunskaper för att gå i Krokodilen. Vi övar vattenvana och siminlärning i frisim, ryggsim & bröstsim utifrån barnets färdigheter. Det är 11 lektioner om 45 minuter.

krokodilen

Maneterna maneterna

Maneterna är en liten grupp för barn med speciella behov. Nivån kommer att anpassas efter barnen dvs det kan vara olika nivåer i gruppen. Målet är att få alla simkunniga enligt skolverkets riktlinjer. Det 11 lektioner om 30 minuter.

Simskola för vuxna  Lära sig simma

Alla bör kunna simma och det är aldrig för sent att lära sig! Det kan faktiskt bli livsviktigt! Vuxensimskolan riktar sig till dig som är vuxen och som känner att du skulle behöva öka din säkerhet och trygghet i vattnet. I kursen som omfattar elva (11) stycken lektioner á 45 minuter, arbetar vi för att i möjligaste mån tillgodose allas individuella behov. Fortsättning är att simma i vår 25 meters bassäng.

Intensivsimskola

Information om intensivsimskolan läggs upp inför varje säsong som är i slutet av juni varje år.

Crawlkurser

Ungdomscrawl är till för de som är 12 år och äldre där man vill lära sig de olika simsätten, men fokus på crawl.

Crawlkurser för vuxna finns i olika nivåer beroende på vad man tidigare har för erfarenhet. Anmälan till dessa kurser görs via mail simskolan@vss.se.